Välgörenhetspadel

Nerja Padel Tränings mest populära event!
Vi spelar "välgörenhetspadel" regelbundet för 300 föräldralösa flickor i Indien. Det är mycket likt "Vinnarbana Americano" fast med ett annat namn. Nerja Padel Träning bidrar med 100€/månad så att de får gå i skolan på dagarna samt till vatten och elektricitet på barnhemmet där de bor. 


Social Vinnarbana Americano

"Social" Vinnarbana Americano är en variant där det gäller att kämpa sig till vinnarbanan, samtidigt som alla spelar med alla. Vi värmer upp och spelar därefter på tid, 15 min/match. Står det 40-40 så spelas "golden point". Efter 7 matcher har alla spelat med alla, vilket också innebär att alla spelat en match där man blivit personligen coachad av tränare. Tränare styr även byten så det blir jämna och roliga matcher.

Antal är 7 spelare/grupp och speltid 2h/grupp.
Grupper skapas via WhatsApp, så ha gärna appen.
Kom först på en lektion så du blir indelad i rätt grupp.

Vill du också bli fadder?

Vill du också bli fadder till en flicka i Indien samt bidra till att hon får en utbildning och en ljusare framtid. Med 150 sek/månad kan hon gå i skolan, få tre mål mat per dag samt bo på barnhemmet. Du stödjer hennes så länge du vill, via den trygga biståndsorganisationen Barnen Framför Allt.
Kontakta mig så berättar jag gärna mer.

Läs mer om barnhemmet på nedan hemsidor:


BFA:s hemsida:
www.bfa.se/bistand-och-fadder/fadderskap/fadderverksamhet/


Barnhemmets egna hemsida: 

www.annaihomeforchildren.com