Välkommen
att kontakta oss via whatsapp eller epost med dina önskemål, så återkommer vi till dig snarast inom 24h.


Nerja Padel är en klubb och en gemenskap med egen tränare, inte en anläggning.
Önskas boka bana för eget spel utan tränare så kontakta respektive anläggning direkt, finns tre ställen att spela på i Nerja.

Boka egen bana
Parador nås på +34 952 520 050 och de pratar engelska. Du kan boka din bana, max en dag innan. Banhyra 15€/h, ljus kvällstid 5€/h. Klicka på symbolen här bredvid så öppnas ett nytt fönster i Google maps som visar vart Paradors banor ligger, det är där vi tränar. Eller sök på Nerja Padel så kommer det också upp. Här är Hotell Paradors hemsida om ni önskar bo på hotellet, vill ni boka rum där så gör det gärna via mig: www.parador.es/en/paradores/parador-de-nerja

Hyra takvåning
Önskas bo i en egen lägenhet istället för på Hotell så samarbetar Nerja Padel med Nerja Bostad, som också drivs av Sebastian.


Tillsammans kan de erbjuda allt som krävs för att du skall uppleva en rolig och framgångsrik padelsemester i Nerja. Nerja Bostad erbjuder nämligen boende i en lyxig central takvåning som heter Penthouse Gloria.


6 personer sover bekvämt och takvåningen har en privat takterrass i sydväst-läge med havsutsikt, solsängar, utedusch, utekök, gasgrill och jacuzzi. Ligger i centrala Nerja och det är 10 min promenad genom gamla stan, till banorna i Parador där vi tränar.

Se mer om Penthouse Gloria på
www.nerjabostad.se

Ser fram emot att spela med dig. 
Padelhälsning Sebastian Arvidson

KONTAKTA OSS

 
 
 
JA
NEJ
 
 
JA
NEJ
 
 
 
 

Observera, båda banorna har nya mattor sedan sommaren 2019. Googles satellitbild är gammal.