Nerja Padel Klubb erbjuder:

• Svensk padel-instruktör
  • pedagogisk lärande med mycket humor
  • medlemskap efter din första lektion
  • flera hundra (svenska) spelare
  • Whatsapp-grupp baserat på nivå
  • betalning med Swish
  • använd ditt friskvårdsbidrag
  • regelbundna träningsmatcher/event
  • stort nätverk i Nerja
  • socialt ansvar
  • helgpadel uppdelat efter nivå

Helgpadel
På helgerna så spelar vi padel och lära känna nya kompisar, detta event är mycket populärt.
7 spelare/pass uppdelat efter nivå, oftast spelar alla med alla, därför behöver man inte anmäla sig med en partner. Varje pass är 2h och klockslag skiljer på säsong och grupp. Skriftlig anmälan via whatsapp samt betalning med swish vid anmälan. Väldigt mycket tid läggs på att dela in i jämna g
rupper, baserat på de som anmäler sig, därför är det mycket bra om man har varit på en lektion innan så man hamnar rätt. Pris 300:-/spelare.

OM

Sedan Nerja Padel Klubbs start 2017 har fler än 3.000 st spelare tränat med Sebastian i länderna Spanien, Sverige och Indien.
Träning sker i centrala Nerja på Hotell Paradors två st betongbanor. I samband med din första lektion avgörs din nivå och du kommer med i den Whatsappgrupp som används för att du skall kunna kommunicera med de andra spelarna på liknande nivå.
Appen Whatsapp behövs och vi kommunicerar huvudsakligen på svenska.
Se flera av alla spelare på Instagram @nerjapadel